Gewoon gebleven, geen poespas, kaart het liefst de hele dag met zijn tweelingbroer op de camping, ergens in Nederland.
We speculeren ons een slag in de rondte om Frank bij een Grote Club onder te brengen.
Of Udinese.
Naar welke club Frank ook zal verkassen, het zal zijn keuze zijn.
Niet die van ons.
Net zozeer zijn keuze als dat het zijn keuze was om Milik te wisselen voor El Ghazi.
Tegenstander De Graafschap, dat komende week aan degradatie wil ontkomen door de strijd aan te gaan met een opponent uit de Jupiler League, was na een uur spelen op gelijke hoogte gekomen: 1-1.

Je bent Ajax en een paar boeren uit Doetinchem komen door jouw gemakzuchtigheid op 1-1.
Geintje toch?
Je kunt de landstitel binnenhalen door nog een enkel doelpuntje te maken en je hebt nog een half uur de tijd.
Je hebt de beschikking over een spits, wiens kwaliteit het is om (ogenschijnlijk) niet in de wedstrijd te zitten.
Wat dat ook moge wezen.
Milik heeft 21 treffers achter zijn naam staan.
Hij scoorde na 72 seconden uit bij PSV, hij versierde de strafschop bij FC Utrecht in de 88e minuut.
Zonder die penalty, die hij overigens zelf binnenschoot, was er helemaal geen kampioensduel geweest.

Milik werd door Frank de Boer naar de kant gehaald omdat hij niet in de wedstrijd zat.
In de eerste helft zag ik twee momenten die de snellere El Ghazi wel had aangegrepen om echt weg te zijn, aldus de trainer.
De eerste helft is de tweede niet, zullen we maar zeggen.
In de eerste helft stond Ajax voor, in de tweede helft, na de tegentreffer, dus niet meer.
Eenvoudige logica vraagt vanaf dat moment om een doelpunt.
Dezelfde logica laat zich raden wat De Graafschap gaat doen, al dan niet door Ajax afgedwongen: de bussen parkeren.
Het wordt allemaal erg logisch dat er dan dus geen ruimte meer ligt achter de laatste linie van de Superboeren.
En dus snelheid geen extra wapen meer zal zijn.
Gogme des te meer.
Leepheid.
Vertrouwen.
Iets wat El Ghazi, nadat hij zijn positie in het elftal zelfs was kwijtgeraakt aan de nog naar de training fietsende Cerny, logischerwijs ontbeerde.
Frank de Boer koos verkeerd.
Een Frank de Boertje.
Weg titel.

De prijzen worden tegenwoordig al verdeeld voordat de prijzen verdeeld worden.
Barça zou van Atletico Madrid winnen.
Bayern zou van Atletico winnen.
Leicester City zou nooit de Premier League winnen.
Erik ten Hag is de Beste Trainer van de eredivisie, althans hij krijgt de Rinus Michels Award.
Enkele dagen later verliest FC Utrecht kansloos de strijd om plaats 4 van AZ.
Twee weken daarvoor verloor FC Utrecht kansloos de bekerfinale van Feyenoord.
Verkeerd geprepareerd?
Verkeerde tactiek?
Waarom wordt deze prijs drie weken te vroeg uitgereikt, zodat de winnaar nog even opzichtig kan struikelen over de toebedeelde lauweren?
Dat spreekwoord met de huid van de beer en de verkoop, dat blijft maar een moeilijk geval.